Tape Dispensers

Schilderstape dispenser

QuiP tape Dispenser

Voor alle afplak werkzaamheden is de QuiP tape dispenser dé oplossing. Afplakken langs randen, rondingen en de tape wordt altijd precies recht doorgesneden. Bespaart u een hoop ergenis en tijd!

Snel en precies afplakken

Een schilderklus is arbeidsintensief en u weet dat afplakken een lastig en arbeidsintensief klusje is dat veel tijd en geduld vergt. U wilt tenslotte een mooi en strak resultaat bereiken, alleen is het zelden dat de tape in een keer zonder correctie direct goed zit. En dat heeft weer gevolgen voor het eindresultaat. De afplaktape dispenser doet precies dat: nauwkeurig en snel afplakken. Strakke lijnen en bogen wel met de daarvoor meest geschikte tape. Alle merken tape kunnen worden verwerkt met de tape dispenser van QuiP.

Tape beschermd tegen vuil en vocht

Tape is een kwetsbaar product en in werkruimtes bloot staat aan vuil, gruis en vocht. Dit kan leiden tot beschadiging van de tape. “splicen” het scheuren tijdens afrollen van de tape is dan het gevolg.
De behuizing voorkomt beschadiging. Ook nadat u klaar bent met uw karwei en de dispenser weglegt is de tape beschermd zodat bij een volgende keer de tape nog steeds in perfecte conditie is.

specificaties QuiP afplaktape dispenser
specificaties van de QuiP tape dispenser

Precies van hoek tot hoek tapen

Tape is een kwetsbaar product dat veel aandacht vergt tijdens het aanbrengen. Voor het aandrukken van de tape zorgen zachte rubber wieltjes voor een goede hechting van de tape. Precies tot waar u afplakt snijdt de tape  precies en recht af.  Ook daar is aan gedacht. Wel zo handig als u in een stoffige vochtige ruimte werkt. Een ‘guiding plate voor aflopende kozijnen of smalle plinten helpt bij afsnijden op de juiste lengte. Direct na doorsnijden is de tape weer op lengte voor afplakken van het volgende vlak. Exact vanaf kant of hoek!

Tape aanbrengen met de
QuiPtape dispenser

Verschillende breedte maten tape

De QuiP tape dispenser is verkrijgbaar in drie verschillende breedte maten.  De QuiP38  de QuiP36 en de Quip25. Het getal geeft de maximum tape breedte aan die met de tape dispenser verwerkt kunnen worden. 

Bestel nu

Profiteer al bij je volgende schildersklus van de QuiP tape dispenser