Tape Dispensers

Werk snel en precies met de afplaktape dispenser

Een schilderklus is arbeidsintensief en u weet dat afplakken een lastig klusje is dat veel tijd en geduld vergt. U wilt tenslotte een mooi en strak resultaat bereiken, alleen is het zelden dat de tape in een keer zonder correctie direct goed zit. En dat heeft weer gevolgen voor het eindresultaat. De tape dispenser doet precies dat: nauwkeurig en snel afplakken. Strakke lijnen en bogen wel met de daarvoor meest geschikte tape. Alle merken tape kunnen worden verwerkt met de tape dispenser van QuiP.
Tape is een kwetsbaar product dat veel aandacht vergt bij productie en ook bij het verwerken. Voor het aandrukken van de tape zorgen zachte rubber wieltjes voor een goede hechting van de tape. U bepaalt precies tot waar u afplakt en snijdt de tape dan precies en recht af door middel van een mes dat wordt aangestuurd door een trekker. De tape wordt beschermd door een deksel. Ook daar is aan gedacht. Wel zo handig als u in een stoffige vochtige ruimte werkt. Er wordt een geleiding meegeleverd die bij aflopende kozijnen of smalle plinten ervoor zorgt dat u bij het aanbrengen van tape precies tot rand of hoek de tape aanbrengt na doorsnijden. En direct is de tape weer op lengte voor afplakken van het volgende vlak. Exact vanaf kant of hoek!

Precies van hoek tot hoek tapen

Met de QuiP® tape dispenser wordt afplakken een stuk eenvoudiger en zit u niet langer met die hoekjes te knoeien! Ook wanneer u kleine stukjes tape wil gebruiken dan is de dispenser uitstekend geschikt en heeft u door het ingenieuze snijmechaniek snel en recht de juiste lengte tape voor handen.

Deksel beschermd tape

Groot voordeel van de dispenser is dat de tape afgeschermd is door een deksel waardoor vuil en gruis niet aan de zijkant van de tape kan kleven. Bovendien wordt daardoor het “splicen”, in lengte doorschuren, van tape voorkomen. Ook nadat u klaar bent met uw karwei en de dispenser weglegt is de tape beschermd zodat bij een volgende keer de tape nog steeds in perfecte conditie, mits in een droge ruimte, gebruikt kan worden.

Afplakken met de QuiP® afplaktape dispenser