Reseller

Reseller

Quiptaping is verkrijgbaar bij Resellers. Vul de Postcode of Plaats, click op Afstand in en u ziet direct waar onze producten verkrijgbaar zijn.

Distributie

De wereldwijde distributie van QuiPtaping wordt verzorgd en gecoördineerd door Deltafix International BV. Deltafix heeft als internationale groothandel en bedenker van innovatieve winkelconcepten voor de Retail en Groothandel in de gereedschap branche.

We sturen 24/7 vanuit ons hoofdkantoor en logistiek centrum in Hoofddorp Nederland, duizenden bestellingen/pakketten naar klanten wereldwijd. Door onze excellente logistieke processen heeft Deltafix een uitleveringsgraad van meer dan 99 procent.

Affiliate partner

Wij verwelkomen u graag als Affiliate Partner. Zo neemt u onze producten op in uw leveringsprogramma zonder zelf voorraad te houden.  Wij leveren u het relevante materiaal aan. Bij interesse worden klanten doorgeleid naar onze website en wordt  bij bestelling de verkoop automatisch verrekend

Wij sturen de bestelling rechtstreeks naar uw klant en u ontvangt de factuur op basis van de overeengekomen condities.  Voor u de voordelen: geen voorraad, geen handling als verpakking en overhead; wel de lusten niet de lasten. Contactgegevens staan hierboven vermeld.

Reseller worden van QuiPtaping is een andere optie. Neem dan telefonisch contact op : +31 6 52 08 85 99 of vul het contactformulier in. Een e-mail sturen naar info@quiptaping.fr kan natuurlijk ook met vermelding van Bedrijf, bedrijfsuitoefening met vermelding van KvK nummer contactpersoon, telefoonnummer. Wij nemen dan direct contact met u op.