Reseller

Reseller

Quiptaping is verkrijgbaar bij Resellers. Vul uw Postcode in en u ziet direct waar onze producten verkrijgbaar zijn.

Distributie

De wereldwijde distributie van QuiPtaping wordt verzorgd en gecoördineerd door Deltafix International BV. Deltafix heeft als internationale groothandel en bedenker van innovatieve winkelconcepten voor de Retail en Groothandel in de gereedschap branche.

We sturen 24/7 vanuit ons hoofdkantoor en logistiek centrum in Hoofddorp Nederland, duizenden bestellingen/pakketten naar klanten wereldwijd. Door onze excellente logistieke processen heeft Deltafix een uitleveringsgraad van meer dan 99 procent.

Dropshipping

Dropshippen is mogelijk. Wij leveren u het relevante materiaal aan. Wanneer een bestelling via uw site binnenkomt, bestelt u de producten bij ons. Wij sturen de bestelling rechtstreeks naar uw klant en u ontvangt de factuur op basis van de overeengekomen condities. Onze distributie vindt plaats vanuit Nederland en uw klantorder wordt dezelfde dag verstuurd. Voor u de voordelen: geen voorraad, geen handling als verpakking en overhead; wel de lusten niet de lasten. Contactgegevens staan hierboven vermeld.

Reseller worden van QuiPtaping. Dat kan door telefonisch contact op te nemen: +31 6 52 08 85 99 of het contactformulier in te vullen. Een e-mail sturen naar info@quiptaping.com kan natuurlijk ook met vermelding van Bedrijf, bedrijfsuitoefening met vermelding van KvK nummer contactpersoon, telefoonnummer. Wij nemen dan direct contact met u op.