Onze passie voor slimme, functionele en kwalitatief hoogwaardige producten met toegevoegde waarde voor professionals richten zich op de sectoren bouw, onderhoud en renovatie en voor de doe-het-zelver.

Tape is er voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. Wereldwijd wordt er in nagenoeg iedere industrie tape gebruikt. Te denken valt aan bouw – en constructie, automotive, medisch, maritiem, luchtvaart en nog veel meer.
Het vinden van het begin van de tape, nauwkeurig aanbrengen, doorsnijden van tape, op de juiste lengte is tijdrovend en vergt precisie. Zonder gereedschap heb je allebei je handen nodig en bovendien nog een mes om de tape door te snijden. Bovendien wordt tape snel onbruikbaar in stoffige of vochtige ruimtes en het laat vallen.

De QuiP tape dispenser biedt dé oplossing zodat u altijd netjes, snel en eenvoudig kunt werken. De Tape dispenser kan voor verschillende toepassingen worden ingezet met iedere tape en wordt geleverd in de meest voorkomende breedte maten.

Onze technologie en ontwerpen zijn wereldwijd gepatenteerd en beschermd. Kwaliteit, snelheid van werken, gebruiksgemak en eenvoud zijn kernwaarden van het QuiP® merk. Wij richten ons op functionele en kwalitatief hoogwaardige producten met toegevoegde waarde voor professionals in de sectoren bouw, onderhoud en renovatie

QuiPtaping is een brand van Mypro BV. Onze producten worden wereldwijd vermarkt waaronder in Europa, Noord Amerika, Canada, Mexico, Australië en Nieuw-Zeeland