Onze passie voor slimme, functionele en kwalitatief hoogwaardige producten met toegevoegde waarde voor professionals richten zich op de sectoren bouw, onderhoud en renovatie en voor de doe-het-zelver.

Tape is er voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. Wereldwijd wordt er in nagenoeg iedere industrie tape gebruikt. Te denken valt aan bouw – en constructie, automotive, medisch, maritiem, luchtvaart en nog veel meer sectoren.
Wel omvat het aanbrengen van tape veel handelingen en is het een precisie klus dat veel tijd en dus geld kost: 1. Het vinden van het begin van de tape, 2. nauwkeurig aanbrengen, 3. doorsnijden van tape, 4. afsnijden op de juiste lengte, 5. met 2 handen aanbrengen en 6. een mes nodig om de tape recht af te snijden. Bovendien wordt tape snel onbruikbaar in stoffige of vochtige ruimtes of de tape laat vallen. Dit alles is verenigd in de QuiP tape dispenser.

De QuiP tape dispenser biedt dé oplossing voor het nauwkeurig verwerken van tape zodat u altijd netjes, snel en eenvoudig kunt werken. De tape dispenser kan voor verschillende toepassingen worden ingezet met iedere tape en wordt geleverd in de meest voorkomende breedte maten.

Onze technologie en ontwerpen zijn wereldwijd gepatenteerd en beschermd. Kwaliteit, snelheid van werken, gebruiksgemak en eenvoud zijn kernwaarden van het QuiP® merk. Wij richten ons op functionele en kwalitatief hoogwaardige producten met toegevoegde waarde voor professionals in de sectoren bouw, onderhoud en renovatie

QuiPtaping is een brand van Mypro BV. Onze producten worden wereldwijd vermarkt waaronder in Europa, Noord Amerika, Canada, Mexico, Australië en Nieuw-Zeeland