Handige QuiP® Systainer opbergsysteem

Naast tijdswinst levert een doordachte inrichting van de bedrijfswagen ook meer werfcomfort op. Dat heeft enkel voordelen, want gereedschap dat veilig wordt opgeborgen gaat veel langer mee. Bovendien is een opgeruimde en efficiënt ingerichte bestelwagen een mooi visitekaartje voor de klanten.

De QuiP® Systainer, een handig opbergsysteem voor uw tape en dispenser waardoor georganiseerd werken u veel tijd bespaart. Ideaal voor de vakman die zijn materiaal en apparatuur zorgvuldig heeft geordend.

Deze handige robuuste systeemkoffer maakt deel uit van het Festool gamma en is ingericht met op maat gemaakte foam voor tape en dispenser.

In de QuiP® Systainer* is ruimte voor 8 rollen tape en een dispenser, zowel de QuiP25, QuiP36 als QuiP38*. Uw spullen altijd keurig opgeruimd, stof – en stootvrij. De Systainer is verkrijgbaar met en zonder tape en dispenser.

Kan ook worden geleverd zonder producten met inlay

Verkrijgbaar met 4 kleuren tape met verschillende kleefkracht voor de meest voorkomende ondergronden samen met foam inlay en tape dispenser.

* De Systainer wordt door Tanos geproduceerd.