Zoek
Sluit dit zoekvak.
Afplakapperaat banner

Afplakapparaat voor schilders

Ben je opzoek naar afplakapparaat voor uw schilderswerk? Dan is de QuiP afplaktape dispenser, het apparaat voor jouw. Want met dit afplakapparaat, kunt u makkelijk en eenvoudig uw schilderswerk strak afplakken. Dit levert niet alleen gemak op, maar ook tijdwinst op bij uw schilderklussen. 

Afplakapparaat

Het afplakapparaat van QuiPtaping heet officieel een “tape dispenser” en heeft als doel, het afplakken van uw schilderswerk een stuk makkelijker te maken. Want laten we eerlijk zijn, het afplakken wordt vaak gezien als een saai en tijdrovend klusje. Die je graag wilt overslaan, maar het overslaan van het afplakken. Levert vaak een hoop extra werk op. Zoals verf resten van de muur poetsen of de muur hele kozijn opnieuw moeten verven. Bij dat soort moment denk je altijd, had ik maar even afgepakt.

Voordelen van een afplakapparaat

Het gebruiken van een afplakapparaat heeft een aantal voordelen en gemakken. De gemakken en voordelen van de afplaktape dispenser staan hieronder beschreven.

Universele spoel

De QuiP tape dispenser heeft een universele spoel. Wat wil zeggen dat de spoel alle soorten schilderstape in de tape dispenser passen. Dit is ideaal, voor wanneer u even geen QuiP afplaktape tot uw beschikking heeft of graag uw eigen tape wilt gebruiken. Daarnaast kan de spoel nodig worden aangedraaid. Ideaal voor afplaktape met een lagere kleefkracht om zo controle te houden over de snelheid voor het aanbrengen van de tape.

Pistoolgreep

Door de pistoolgreep op de Quip afplaktape dispenser. Kunt u makkelijk de schilderstape recht en precies in het hoekje van bijvoorbeeld het kozijn afknippen. Het grote voordeel hiervan, ten opzicht van de traditionele manier. Is dat u simpel de trekker over te halen van de tape dispenser. Zonder dat u handen te kort komt, want bij de traditionele manier sta je regelmatig te prutsen met bijvoorbeeld een stanley mesjes en kom je soms handen te kort.

Functies van de QuiP36 afplaktape dispenser

Rollers

De rollers op de tape dispenser zorgen ervoor dat de afplaktape meteen goed aan de muur hecht. Zo hoeft na afloop, niet nog een keer met de hand er over heen hoeft te strijken.

specificaties QuiP36 afplaktape dispenser

Schilderstape beschermd

Groot voordeel van de schilderstape dispenser is dat de schilderstape afgeschermd is door een deksel waardoor vuil en gruis niet aan de zijkant van de tape kan kleven. Bovendien wordt daardoor het “splicen”, in lengte doorschuren, van tape voorkomen. Ook nadat u klaar bent met uw karwei en de dispenser weglegt is de tape beschermd zodat bij een volgende keer de tape nog steeds in perfecte conditie, mits in een droge ruimte, gebruikt kan worden.

Tijdsbesparing

Het gebruik van de tape dispenser levert logischerwijs ook een tijdbesparing op. U hoeft bijvoorbeeld niet meer telkens het einde van de rol tape te zoeken, u kunt meteen los en u kunt sneller de tape afknippen. 

Ergonomisch design

De QuiP tape dispenser heeft een ergomisch design. Als en schilder, hoeft u zich daardoor minder in onmogelijk houdingen te werken. Doordat de tape dispenser met 1 hand te bedienen is, kunt u makkelijker op lastiger plekken afplakken.

Demo van de QuiP afplaktape dispenser

Om bij al deze voordelen een beeldt te krijgen. Heeft QuiPtaping voor u een productdemonstratie video klaargezet. Zodat u nog beter beeld kunt krijgen van deze tape dispenser. 

QuiP tape dispenser

Deze week nog genieten van alle gemakken en voordelen van deze tape dispenser. Bestel hem dan gelijk op QuiPtaping.nl. U kunt hier kiezen tussen de QuiP25, QuiP36 en de QuiP38. Het enige verschil tussen deze tape dispenser is de maximale tape breedte. Het getal achter QuiP.xx, staat voor de maximale tape breedte.